Catering

przygotowane danie

na potrawy świąteczne

Nasz hotel i restauracja Nad Jeziorem oferuje także profesjonalne usługi cateringowe. Ofertę kierujemy do klientów indywidualnych oraz firm, które chcą zorganizować przyjęcie okolicznościowe w domu, w plenerze czy też w siedzibie firmy. Możemy się poszczycić dużym doświadczeniem zarówno w organizacji, jak i obsłudze tego typu imprez, co sprawia, że jakość naszych usług stoi na naprawdę wysokim poziomie. Proponujemy catering na urodziny, imieniny, komunie, chrzciny i inne rodzinne uroczystości. Nasza oferta obsługi cateringowej realizowana jest na terenie Człuchowa i okolic. Słuchamy potrzeb klientów i dopasujemy menu do ich oczekiwań. Zapewniamy, że będą Państwo zadowoleni!

 

Catering okolicznościowy i wigilie pracownicze z obsługą

Oferta cateringowa skierowana jest do osób i firm chcących zorganizować przyjęcie okolicznościowe u siebie w domu, firmie czy w plenerze. Doświadczenie w organizacji i obsłudze różnego rodzaju przyjęć pozwala nam zagwarantować wysoką jakość usług. Urodziny, imieniny, komunie, chrzciny, roczki i inne jubileusze to tylko niektóre z imprez, które możemy dla Państwa zorganizować.Zapewniamy profesjonalną obsługę cateringową na terenie Człuchowa i okolic.

Naszą ofertę elastycznie dopasowujemy do potrzeb klientów. Zapraszamy smakowicie.

Menu cateringowe/imprezowe :

  1. PRZYSTAWKI: tatar z łososia, tatar ze śledzia, tatar wołowy, krewetki panierowane carpaccio, pasta łososiowa na ogórku, bruschetta, śliwka w boczku,

  2. ZUPY : rosół czysty, rosół z makaronem, żołądki w rosole, barszcz czerwony czysty, barszcz czerwony z kołdunami, flaki wołowe, gulaszowa, żurek z jajkiem i kiełbasą, ogórkowa, pomidorowa, grochowa, kapuśniak, krem brokułowy, krem pieczarkowy, krem pomidorowy, krem z białych warzyw

  3. MIĘSA WIEPRZOWE : kotlet schabowy, kotlet mielony, karkówka w sosie ciemnym, zraz wieprzowy/wołowy, gulasz wieprzowy, gołąbki w sosie pomidorowym, polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym, schab po góralsku, stek z cebulką, golonka po bawarsku, eskalopki z pieczarkami, żeberka w sosie, szaszłyk, bigos domowy

  4. MIĘSA DROBIOWE: antrykot drobiowy, kotlet hawajski, nugettsy, kotlet drobiowy w migdałach, cordon bleu, grillowany filet z kurczaka na warzywach, de volaille, kieszonka drobiowa z farszem pieczarkowo-paprykowym, potrawka, udko pieczone, udko faszerowane, szaszłyk, filet drobiowy na porach, pierś z kaczki z sosem wiśniowym

  5. RYBY: łosoś w cieście francuskim, pstrąg smażony, filet z pstrąga w migdałach i ziołach, sola w cieście parmezanowym, halibut w sosie koperkowym.

  6. ZAKĄSKI: śledź po kaszubsku, śledź po szwedzku, śledź w oleju, śledź w suszonych pomidorach, pstrąg w galarecie, pstrąg w occie, ryba po grecku, ryba po japońsku, ryba po meksykańsku, rolada ze szpinakiem i łososiem, rolada z kurczaka z papryką, serem i boczkiem, schab ze śliwką/morelą, karkówka pieczona, karkówka pieczona ze szpinakiem, ozory wieprzowe/wołowe, kotleciki przekąskowe, kotleciki w zalewie octowej, pieczeń rzymska z jajkiem, szynka pieczona, galantyna z kurczaka, galaretki drobiowe, skrzydełka buffo(na ostro), zapiekane pomidory i cukinie, mini tortille, pieczarki faszerowane, jajko faszerowane, jajko z kawiorem, jajko w szynce, koreczki, kanapeczki, smalczyk swojski z ogórkiem

  7. DANIA MĄCZNE: pierogi ruskie, pierogi z kapustą i grzybami, pierogi ze szpinakiem, pierogi z mięsem, pierogi z kaszą gryczaną i pieczarkami, pierogi z owocami ( w sezonie ), naleśniki z twarogiem/dżemem

  8. SAŁATKI : sałatka carska, sałatka grecka, sałatka z grillowanym melonem, sałatka z brokułami, sałatka ravioli, sałatka gyros, sałatka caprese, sałatka z tuńczykiem, sałatka z ryżem, kurczakiem i ananasem, sałatka jarzynowa

  9. SURÓWKI: buraczki z cebulką, surówka z kapusty kiszonej, surówka z kapusty białej, surówka z pekinki, surówka z marchewki, surówka z ogórków kiszonych, kapusta zasmażana, marchewka z groszkiem, bukiet warzyw na gorąco, mizeria

  10. DODATKI : ziemniaki z wody, ziemniaki opiekane, frytki, kopytka, kluski śląskie, pasztecik, krokiet, kasza z warzywami, ryż z warzywami, grzanki czosnkowe, sos tatarski/chrzanowy/czosnkowy, ketchup, majonez, musztarda.

Zamówienia i informacje:
tel. 602 104 506

 

Catering i bale myśliwskie

W naszej restauracji Nad Jeziorem chętnie organizujemy również bale myśliwskie oraz imprezy plenerowe dla sympatyków łowiectwa. Myśliwych z pewnością zainteresuje nasza oferta z cateringu myśliwskiego. Na balach myśliwskich i podobnych imprezach oferujemy tradycyjne dania kuchni polskiej, które z pewnością podbiją niejedno podniebienie.

Zamówienia i informacje:
tel. 602 104 506


danie-z-cateringu-11
danie-z-cateringu-12
danie-z-cateringu-10
danie-z-cateringu-14
danie-z-cateringu-13
danie-z-cateringu-15
danie-z-cateringu-01
danie-z-cateringu-02
danie-z-cateringu-03
danie-z-cateringu-04
danie-z-cateringu-05
danie-z-cateringu-06
danie-z-cateringu-07
danie-z-cateringu-08
danie-z-cateringu-09
sniadania-02
sniadania-01
sniadania-04
sniadania-03
sniadania-05
sniadania-06
sniadania-09
sniadania-10
sniadania-11
sniadania-12
sniadania-14
sniadania-13
sniadania-16
sniadania-15
sniadania-17
sniadania-18
sniadania-19
sniadania-20
sniadania-21
sniadania-22
sniadania-07
sniadania-08